Onderwijs en training

Passend aanbod voor u

Al sinds 1990 zijn wij betrokken bij de ontwikkeling en het geven van (geaccrediteerd en gecertificeerd) onderwijs op het gebied van zorg, wonen en welzijn.

Het onderwijs wordt altijd op maat en zo veel mogelijk interactief gegeven, waarbij de actualiteit (wet- en regelgeving) en praktijkvoorbeelden centraal staan. Wij hebben veel ervaring met incompany-trajecten zowel op het gebied van kennisoverdracht als het coachen van beleidsmedewerkers, Wmo-consulenten, indicatiestellers en artsen. Het incompany-traject wordt samengesteld aan de hand van een uitgebreide inventarisatie van huidig kennisniveau, leerwensen medewerkers en de beoogde leerdoelen.

Docenten

Onze docenten zijn professionals die naast veel praktijkervaring ook actief betrokken zijn bij overstijgende beleidsontwikkeling op landelijk en regionaal niveau. Zij onderscheiden zich door hun heldere, aansprekende en praktische manier van trainen.

Samenwerkingsverband

Voor het behandelen van specifieke onderwerpen en studiedagen werken wij samen met Stichting Breederode Hogeschool. De opleidingen zijn altijd gebaseerd op de praktijk en de laatste ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving en professionele standaarden.

Heeft u een vraag?

Stel een vrijblijvende vraag

Het vinden en aanvragen van de juiste zorg kan een hele zoektocht zijn. Wij helpen u graag verder met een passend advies.