Onderwijs & training op het gebied van zorg, wonen en welzijn

Al sinds 1990 zijn wij betrokken bij de ontwikkeling en het geven van (geaccrediteerd en gecertificeerd) onderwijs op het gebied van zorg, wonen en welzijn.

 

Onderwijs op maat

Het onderwijs wordt altijd op maat en zo veel mogelijk interactief gegeven, waarbij de actualiteit (wet- en regelgeving) en praktijkvoorbeelden centraal staan. Wij hebben veel ervaring met incompany-trajecten zowel op het gebied van kennisoverdracht als het coachen van beleidsmedewerkers, Wmo-consulenten, indicatiestellers en artsen. Het incompany-traject wordt samengesteld aan de hand van een uitgebreide inventarisatie van huidig kennisniveau, leerwensen medewerkers en de beoogde leerdoelen.

Docenten

Onze docenten zijn professionals die naast veel praktijkervaring ook actief betrokken zijn bij overstijgende beleidsontwikkeling op landelijk en regionaal niveau. Zij onderscheiden zich door hun heldere, aansprekende en praktische manier van trainen.

Samenwerkingsverband

Sinds 1 oktober 2014 worden de studiedagen en cursussen met betrekking tot een specifiek onderwerp verzorgd door Trompetter & Partners, onze officiële samenwerkingspartner. De opleidingen zijn altijd gebaseerd op de praktijk en de laatste ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving en professionele standaarden.

Referenties

Wij hebben recent naar tevredenheid onderwijs gegeven aan o.a.:
- gemeenten van het land van Cuijk
- gemeenten Hollands Kroon;
- gemeente Oldenzaal;
- gemeente Maasdriel;
- gemeente Gorinchem;
- gemeente Roermond;
- gemeente Velsen;
- gemeente Westerveld;
- gemeente Alphen a/d Rijn;
- gemeente Dinkelland;
- gemeente Zaltbommel;

Bekijk hier ons actuele cursus aanbod.