Sociaal medische expertise

Wmo

Treve is gespecialiseerd in de advisering op het gebied van woningaanpassingen, rolstoelen, vervoersvoorzieningen, begeleiding en beschermd wonen. Behalve de advisering op de medische noodzaak en  specifieke medische vragen, verzorgen wij voor gemeenten ook het gehele adviestraject. Voor elk advies geldt: wij staan garant voor een grondig integraal en goed onderbouwd onderzoek, rekening houdend met de medische, somatische, psychosociale en ergonomische situatie van de hulpvrager. Het advies geeft een objectivering van de omstandigheden van betrokkene en daaruit voortvloeiende mogelijkheden tot zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie.

Selectie

Afhankelijk van de afspraken met de gemeente kan een passing bij de leverancier (selectie) of met de leverancier bij betrokkene thuis deel uitmaken van het onderzoek. De uitkomst van deze selectie wordt toegevoegd aan het advies.

Heeft u een vraag?

Stel een vrijblijvende vraag

Het vinden en aanvragen van de juiste zorg kan een hele zoektocht zijn. Wij helpen u graag verder met een passend advies.